Eila Musikka

Leppavaaransrk_musikka_eila_2014_web

Kirkkovaltuustoon nro

7

 

Seurakuntaneuvostoon nro

42

Nuorisotyönohjaaja

33 vuotta

Vermo

Vaalikonevastaukset

Ehdolla seurakuntaneuvostoon ja yhteiseen kirkkovaltuustoon.

Nuorten asialla, vankalla kokemuksella!

FullSizeRender
Treeneissä pallon torjujana.

Olen Vihdin seurakunnan nuorisotyönohjaaja, aktiivinen partiolainen sekä jalkapallomaalivahti. Harrastan myös satunnaisesti köysikiipeilyä, geo-kätköilyä ja pyöräilyä.

Olen kotoisin Valkealasta. Opiskelin Pieksämäen diakonia-ammattikorkeakoulussa sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Valmistumisen jälkeen muutin Helsinkiin ja sain töitä Vihdin seurakunnasta. Tällä hetkellä asun Vermossa.

Haen kirkkoneuvostoon (nro 42) sekä kirkkovaltuustoon (nro 7) , koska haluan olla mukana päättämässä, mihin suuntaan seurakunnan toimintaa sekä taloutta viedään ajassa, jossa koko kirkko on muutoksen äärellä. Haluan olla varmistamassa ja mahdollistamassa lasten ja nuorten toimintaa.

Eilan_IMG_1103
Melomassa Helsingin saaristossa.

Koululaiset ja nuoret tarvitsevat kasvussa tukea monilta eri tahoilta. Uskon, että seurakunnan tulisi olla läsnä koululaisten ja nuorten eri elämänvaiheissa ja olen kokenut, että partio harrastuksena mahdollistaa läsnäolon koululaisten ja nuorten arjessa sekä tukee heitä löytämään oman paikkansa. Siksi koen tärkeäksi, että seurakunnissa ymmärretään partiotyön merkitys.

Kun lapsi ja nuori tuntee itsensä hyväksytyksi, arvokkaaksi ja rakastetuksi juuri sellaisena kuin on, niin silloin toteutuu seurakunnan kasvatustehtävä parhaimmillaan ja se antaa elämälle vahvan perustan.

Aloitin partion seitsemän vuotiaana. Partiossa olen ollut monenlaisissa luottamustehtävissä 14 vuotiaasta lähtien mm. ryhmänjohtajana eri ikäisille, lukuisissa partiotapahtumissa johtajana ja toteuttajana sekä kahden eri partiopiirin hallituksen jäsenenä. Tällä hetkellä toimin partiolippukunta Hiistulen Tyttöjen lippukunnanjohtajana sekä Uudenmaan Partiopiirissä koordinoin partiopiirin ohjelmatapahtumien toteutumista eri ikäisille sekä ohjaan piirin lippukuntien tukemista partio-ohjelman toteuttamisessa.

Kysyin meidän lippukunnan johtajistolta, miten he kuvailisivat minua partiolaisena ja partiojohtajana, tässä heidän vastaukset:

  • Reipas, aikaansaava ja ystävällinen

  • Helppo lähestyä ja positiivinen

  • Mukaan innostaja, hyvä tuki ja ”neuvoja”nuoremmille johtajille

  • Ehdottoman luotettava

Suomen eteläisin mannerkohta Hangon Uddskatanilla.
Suomen eteläisin mannerkohta Hangon Uddskatanilla.
Eilan_IMG_1071
Vadelmia poimimassa.
Eilan_IMG_2038
Jättikeinun rakentelen silloin tällöin leireille lasten ja aikuisten riemuksi.
Mainokset